De praktijk is open maar behandeling online is ook mogelijk

Behalve reguliere gesprekken in de praktijk is beeldbellen, een telefonisch gesprek of mailen via een beveiligd e-healthprogramma ook mogelijk. Whatsappen, skypen en facetimen zijn als behandelvorm onder de AVG en de WGBO niet toegestaan.

Clienten die zich voor het eerst aanmelden in de praktijk kunnen het aanmeldformulier via deze website invullen. Op dit moment bedraagt de wachttijd 3 tot 4 weken. Een verwijzing kunt u telefonisch aanvragen bij uw huisartsenpraktijk.

Wilt u een afspraak wijzigen of afzeggen, laat mij dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Ook als u gebruik wilt maken van een andere vorm van zorg dan afgesproken, hoor ik het graag.  Het mailadres hiervoor is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook even bellen voor overleg. Het telefoonnummer is 0634109836 of 0503123180.

In geval van nood of buiten kantooruren is het beter om contact op te nemen met de huisarts of de dokterdienst Groningen.

Deze kunnen direct verwijzen naar passende hulp.

Fijne zomer!

Yvonne Hofman-Kroese

 

De Vereniging tot Welbevinden

 

Een compassievol verhaaltje

Wat is de Vereniging tot Welbevinden?
Iedereen heeft er eentje in zijn hoofd! Dit verhaaltje laat zien dat we niet hoeven te verzanden in gepieker.

Nu bestellen!

Het boekje kost E 7,95 per stuk (inclusief verzendkosten). Geef je bestelling door via onderstaand contactformulier. Vergeet niet het gewenste aantal en je adresgegevens te vermelden!

Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met nota. Het boekje wordt toegezonden, zodra je betaling is ontvangen.

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11