Coronamaatregelen in de praktijk

De praktijk is open! Behalve reguliere gesprekken in de praktijk is beeldbellen, een telefonisch gesprek of mailen via een beveiligd e-healthprogramma ook mogelijk. Whatsappen, skypen en facetimen zijn als behandelvorm onder de AVG en de WGBO niet toegestaan.

Blijf thuis bij klachten! Houdt u aan de afspraken van het RIVM.

Mocht u de afspraak willen afzeggen, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten. Ook als u gebruik wilt maken van een andere vorm van zorg dan afgesproken, hoor ik het graag.  Het mailadres hiervoor is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook even bellen voor overleg. Het telefoonnummer is 0634109836 of 0503123180. Aan een afzegging zijn tijdens deze coronacrisis geen kosten verbonden.

Voor clienten die zich voor het eerst aanmelden in de praktijk via deze website, geldt dezelfde werkwijze. Op dit moment bedraagt de wachttijd ongeveer 5 weken. Een verwijzing kunt u telefonisch aanvragen bij uw huisartsenpraktijk.

 

 

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman werkt contractvrij.

Contractvrije psychologen zijn tegen de huidige vorm van marktwerking in de zorg. Tegen de macht die de zorgverzekeraar krijgt. Tegen het feit dat kwaliteitszorg ondergeschikt is gemaakt aan geld. Door het contracteren van zorgaanbieders krijgen zorgverzekeraars een negatieve invloed op de uitoefening van het vak. Dit gaat ten koste van een goede behandeling. De zorgverzekeraar stuurt namelijk op geld in plaats van op een kwalitatief goede behandeling. Dit geldt niet alleen voor psychologen, maar voor iedereen in de gezondheidszorg, dus ook voor artsen, apothekers, fysiotherapeuten en ziekenhuizen. Wilt u zelf de keuze houden bij welke zorgverlener u terecht wil? Dan is het noodzakelijk een restitutiepolis te kiezen, dit geeft u een vrije keus. Op de website van de contractvrijepsycholoog staat een in een overzicht welke verzekeraars 100% psychologische zorg vergoeden in 2021. Via onderstaande link kunt u rechtstreeks in dit overzicht kijken.

https://contractvrijepsycholoog.nl/vergoedingen-2021/

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een bericht



Aanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11