29 maart 2020

 

Beeldbellen met Psychologenpraktijk Yvonne Hofman in plaats van regulier bezoek aan de praktijk zelf.

 

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan zijn, zullen er tot nader bericht geen gesprekken plaatsvinden in de praktijkruimte aan de Gezellelaan 2 in Groningen.

Concreet betekent dit dat alle geplande afspraken in de praktijk zelf niet doorgaan. In plaats daarvan houden we een gesprek via beeldbellen. Dit kan via uw computer, laptop, tablet of telefoon. Het is nodig dat u de webcam/camera, microfoon en luidsprekers kunt gebruiken. U hoeft verder niets te registreren of downloaden. 

U ontvangt een uitnodiging via de e-mail om deel te nemen aan het beeldbel-gesprek.  Een paar minuten voor het afgesproken tijdstip klikt u op de link in de e-mail en wordt het programma geactiveerd. U komt terecht in een online wachtkamer en ik start als psycholoog het gesprek. We zien en horen elkaar dan en kunnen praten met elkaar.

Behalve beeldbellen is ook een telefonisch gesprek of mailen via een beveiligd e-healthprogramma mogelijk. Whatsappen, skypen en facetimen zijn als behandelvorm onder de AVG en de WGBO niet toegestaan.

Mocht u de afspraak willen afzeggen, laat mij dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Ook als u gebruik wilt maken van een andere vorm van zorg dan beeldbellen hoor ik het graag.  Het mailadres hiervoor is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook even bellen voor overleg. Het telefoonnummer is 0634109836 of 0503123180.

Voor clienten die zich voor het eerst aanmelden in de praktijk via deze website, geldt dezelfde werkwijze. Op dit moment bedraagt de wachttijd 1 tot 2 weken. Een verwijzing kunt u telefonisch aanvragen bij uw huisartsenpraktijk.

 

Ik hoop op uw begrip!

 

Yvonne Hofman-Kroese

 

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11