Ik ben er aan toe, ik wil knopen doorhakken 

Je voelt dat er een nieuwe fase aanbreekt in je leven. Het einde van je studie komt in zicht. Het wordt tijd om keuzes te maken voor de toekomst, maar je twijfelt over die keuzes en weet niet zo goed wat je wilt.

Alles is veranderd, ik wil mijn balans hervinden

Met de komst van je kind is er veel veranderd in je leven. De bevalling is misschien niet zo gemakkelijk verlopen als je had gehoopt. Je had je erg verheugd op het moederschap, maar in de praktijk blijkt het niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn.

Een nieuwe fase breekt aan, ik wil de regie over mijn leven terug nemen

Als hoogopgeleide vrouw ben je gewend om autonoom en zelfstandig te functioneren op je werk. Je komt nu op een leeftijd dat de kinderen het huis uit gaan. Er breekt een periode van loslaten en weer vrij zijn aan.

Maar wat als je positie op je werk onder druk staat, of je je mogelijk ongerust maakt over de ontwikkeling en zelfstandigheid van je kind?

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11