• Clienten die de gesprekken zelf willen betalen kunnen zich direct aanmelden bij de praktijk.
  • Dit geldt ook voor clienten waarbij de werkgever de kosten van gesprekken voor rekening neemt.
  • Wilt u voor vergoeding via uw zorgverzekering in aanmerking komen, dan heeft u altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.
    Iedere verzekerde heeft recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor zorg maar dient elk kalenderjaar eerst een wettelijk verplicht eigen risico te betalen. De vergoeding is afhankelijk van verzekeringsvoorwaarden zoals door de overheid vastgesteld en uw persoonlijke verzekeringspakket. Psychologenpraktijk Yvonne Hofman heeft geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Op basis van restitutie kan de verzekerde zelf vergoeding van de kosten bij de zorgverzekeraar aanvragen. De nota dient door de opdrachtgever aan Psychologenpraktijk Yvonne Hofman te worden betaald. 

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11