Alles is veranderd, ik wil mijn balans hervinden

Met de komst van je kind is er veel veranderd in je leven. De bevalling is misschien niet zo gemakkelijk verlopen als je had gehoopt. Je had je erg verheugd op het moederschap, maar in de praktijk blijkt het niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn.

Je bent moe van de gebroken nachten en merkt dat je je werk anders beleeft dan voorheen. In de relatie met je partner ervaar je meer onderlinge irritatie dan jullie gewend waren. Je merkt dat jullie allebei heel verschillend over dingen denken en met dingen omgaan. Voor je vriendinnen heb je minder tijd en aandacht en dit mis je.

Met het moederschap neem je definitief afscheid van je eigen kind zijn. Voorheen kon je alles doen wat je zelf wilde, maar in de positie van moeder heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg van je kind en ben je gedwongen keuzes te maken in het belang van iedereen. De overgave aan het moederschap vraagt het inleveren van een deel van jezelf. Het idee geen controle meer te hebben over je eigen leven kan beklemmend voelen en maakt je onzeker.

Je moet een nieuw evenwicht vinden tussen alle rollen die je vervult in het dagelijks leven.

Je zoekt steun bij dit proces.

Neem contact op als je wilt weten hoe ik je kan helpen.

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11