Ik ben er aan toe, ik wil knopen doorhakken 

Je voelt dat er een nieuwe fase aanbreekt in je leven. Het einde van je studie komt in zicht. Het wordt tijd om keuzes te maken voor de toekomst, maar je twijfelt over die keuzes en weet niet zo goed wat je wilt.

Misschien laat je je nog te veel leiden door de mening van vriendinnen of huisgenoten en ben je bang voor negatieve reacties. Je ouders zijn heel goed voor je, maar je kunt je ook aan hen irriteren en voelt je door hen niet altijd begrepen. Vanuit het ouderlijk huis heb je de overgang naar het studentenleven gemaakt, maar nu moet je je eigen keuzes gaan maken. Dit kan je een onzeker of eenzaam gevoel geven.

Je zoekt steun bij dit proces.

Neem contact op als je wilt weten hoe ik je kan helpen.

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11