Mensen zeggen dat je je kind moet loslaten, maar hoe doe je dat in deze situatie? Ook je ouders vragen de nodige zorg en aandacht nu ze ouder worden.

Je voelt enerzijds dat er ruimte komt. Er is weer tijd voor verdere ontplooiing en ontwikkeling. Je kunt opnieuw richting kiezen voor het vervolg van je leven. Het werk en de partner-relatie komen weer op de voorgrond te staan in plaats van het ouderschap.

Anderzijds vraag je je af welke mogelijkheden je hebt. Als je in deze fase van je leven in je werk niet voldoende zelfstandig kan functioneren en meebeslissen, kom je in het nauw. Je voelt je gedwongen in een afhankelijke rol. Deze beklemming ontstaat ook als één van je kinderen afhankelijk blijft van jouw begeleiding en zorg nodig heeft. Je voelt je machteloos in de situatie en weet geen uitweg of oplossing.

Je zoekt steun bij dit proces.

Neem contact op als je wilt weten hoe ik je kan helpen.

Neem contact op

Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

Gezellelaan 2
9721 WK Groningen
050-312 31 80
06-34 10 98 36

info@yvonnehofman.nl

Triodosbank NL11 TRIO 0254767818
KvK Groningen 01159547

Stuur een berichtAanmelden

Wilt u zich direct aanmelden voor behandeling, vult u dan het aanmeldformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor directe afhandeling van uw aanvraag, uw gegevens worden bewaard op een beveiligde server waardoor de bescherming van uw persoonsgegevens gegarandeerd is en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor.

Binnen twee weken wordt contact opgenomen voor het plannen van een afspraak. De wachttijd tot het kennismakingsgesprek kan varieren. De actuele wachttijd wordt op de homepage van deze website vermeld.

Privacyverklaring | Copyright Psychologenpraktijk Yvonne Hofman 2016-2018 | Ontwerp KOP11